Lohjan kaupunki - venepaikan varaus

SuomeksiSuomeksi på Svenskapå Svenska

Toiminnot
Tunnistaudu pankkitunnuksilla
( VETUMA-tunnistus )
 
Katso laiturikartat
Yleiset vuokrausehdot
Talvisäilytyspaikkojen
vuokrausehdot
Ohjeet
 
Ohjeet

Yleistä
Voit tarkastella laiturikarttoja sekä vapaita venepaikkoja ilman tunnistautumista. Varataksesi venepaikan tulee sinun tunnistautua pankkitunnuksilla Toiminnot -kohdassa näkyvällä Tunnistaudu pankkitunnuksilla -linkillä. Myöhemmin tunnistautumalla voit muokata varaamiesi venepaikkojen tietoja sekä irtisanoa varauksen. Muista myös tutustua yleisiin venepaikkojen vuokraehtoihin sekä talvisäilytyspaikkojen vuokrausehtoihin.

Tunnistautuminen
Tunnistautuminen pankkitunnuksilla tapahtuu julkishallinnon yhteisellä VETUMA -tunnistuksella. Lisää VETUMA tunnistuksesta voit lukea Suomi.fi sivuilta.

Venepaikan varaaminen
Tunnistaudu pankkitunnuksilla Toiminnot -kohdassa näkyvällä Tunnistaudu pankkitunnuksilla -linkillä. Tunnistautumisen jälkeen voit varata venepaikan seuraavasti:

  1. Valitse Sijainti -valikosta laituri
  2. Klikkaa Varaa -painiketta haluamasi venepaikan kohdalla
  3. Täytä varauslomake huolellisesti ja klikkaa Varaa paikka -painiketta, huomaa että nimi ja henkilötunnus kenttä on täytetty automaattisesti VETUMA:n kautta saaduilla tiedoilla. Huomaa myös että suosittelemme sähköposti -kentän täyttämistä, näin voimme tiedottaa sähköisesti venepaikkoihin liittyvistä asioista.
  4. Näet lopuksi vielä varauksen tiedot jotka voit myös tulostaa klikkaamalla Tulosta varaustiedot -painiketta. Huomaa että jos täytät sähköposti -kentän, saat varaustiedot myös kuittina sähköpostitse.

Venepaikan vuokrasopimuksen irtisanominen
Tunnistaudu pankkitunnuksilla venepaikkavaraukseen, tunnistuksen jälkeen Toiminnot -kohdassa näkyy Omat venepaikat -linkki mikäli tunnistautumista vastaavilla tiedoilla löytyy aiempia varauksia. Omat venepaikat -sivulla näet kaikki varaamasi venepaikat, jokaisen venepaikkavarauksen tietojen yhteydessä on Irtisano varaus -painike, painiketta klikkaamalla ja kuittaamalla varmistusdialogin varaus irtisanotaan ja venepaikka vapautetaan uudestaan varattavaksi.

Jos varaamaasi venepaikkaa ei löydy tunnistautumisen jälkeen Omat venepaikat -sivulta tai Omat venepaikat -linkki ei näy mutta olet aiemmin varannut venepaikan, ota yhteys Lohjan kaupungin asiakaspalvelukeskuksen.